logo
RNTV Live

Investitorul “Corbeanca” a discutat cu primarul Dobre (VIDEO)

73873-petrolul3_XL
Cristian Anghelescu

 

În această zi, după orele prânzului, la cabinetul primarului Adrian Dobre au fost primiți la o discuție Valeriu Răchită, consilierul său pe probleme de sport și investitorul “Corbeanca”, un cetățean mic de statură care a ținut morțiș să nu-și decline identitatea și care a descins dintr-un SUV Nissan negru având număr de înmatriculare de București.

După aproximativ jumătate de oră invitații au părăsit sediul Primăriei, singurul care a avut ceva de spus fiind fostul manager al Petrolului: “Am declarat că voi ajunge cu investitorul la biroul primarului, așa cum acesta a dorit, și iată că m-am ținut de cuvânt! Asta doar așa, că tot spuneau unii că nu există niciun astfel de investitor! Nu pot să spun cum se numește, nu am nici acceptul său și nici pe cel al primarului! Cert este că săptămâna viitoare am stabilit o discuție în plen la care vom face invitații pentru ACS Petrolul 52, primarul, investitorul, Uniunea Suporterilor Petroliști, dl. Mircea Dridea! Să discutăm deschis, să vedem ce vor toate părțile pentru binele fotbalului ploieștean!” a declarat Răchită în exclusivitate pentru RepublikaNews.

Întrebat despre cele discutate cu investitorul “Corbeanca”, primarul Adrian Dobre a declarat: “Cetățeanul cu care m-am întâlnit vrea să investească în fenomenul fotbalistic din urbe, nu neapărat la echipa Petrolul! Nu vă pot spune mai multe despre acesta, cert este că nu a vrut ca numele său să apară în presă! Va veni săptămâna viitoare iar până atunci voi convoca într-o ședință reprezentanți ai Petrolului, ai USP și toți ceilalți care cred în spiritul galben-albastru!” a conchis edilul de Ploiești.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor