logo
RNTV Live

INVESTIȚII ÎN SISTEMUL DE TERMOFICARE

Dumitrescu Vlad

Ploieștenii racordați la sistemul central de termoficare pot răsufla ușurați odată cu venirea primăverii. Aceștia au scăpat de zilele în care au tremurat de frig în case din cauza problemelor apărute la sistemul de termoficare. Pentru ca oamenii să nu mai treacă prin ce au trecut și iarna viitoare, conducerea Termo Ploiești promite că vor avea loc investiții majore în SACET.

Societatea Termo Ploiești a preluat de la Consiliul Județean Prahova întreg sistemul de termoficare al municipiului care permite să asigure furnizarea agentului termic chiar și în condițiile în care temperaturile exterioare ar ajunge la -20 de grade CELSIUS. 

Totuși acest lucru nu este suficient în condițiile în care vorbim despre un sistem destul de învechit și care necesită modernizări capitale.

De altfel, Termo Ploiești a demarat acțiuni de remediere a tuturor avariilor.

De altfel, modernizate vor fi și cazanele cu apă fierbinte.

Investițiile majore pe care municipalitate împreună cu Termo Ploiești și le-au propus să le realizeze în sistemul central de termoficare ar urma să fie realizate cu fonduri europene.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor