logo
RNTV Live

INVESTIȚII ÎN CENTURI OCOLITOARE ÎN PRAHOVA

Dumitrescu Vlad

Consiliul Județean Prahova a scos la licitație proiectarea și execuția variantelor ocolitoare ale localităților Mizil și Păulești, iar ofertanții nu au întârziat să apară. În acest context, Conducerea executivului județean speră ca până la finele acestei luni să semnez contractele. De altfel, la licitație au fost scoase și centurile localităților Comarnic, Azuga și Bușteni, termenul de depunere al ofertelor fiind până pe 23 februarie.

Vești bune pentru șoferi! Cinci constructori și-au anunțat intenția de a construi varianta ocolitoare a localității Păulești.De altfel, în ceea ce privește centura ocolitoare a Miziliului, la licitației s-au înscris două societăți interesate de proiectarea și execuția lucrării de infrastructură rutieră.

La licitație au fost scoase și proiectarea și execuția variantelor ocolitoare ale orașelor Comarnic, Azuga și Bușteni.

Conducerea Consiliului Județean Prahova speră ca până la finalul acestei luni să fie desemnați câștigătorii licitației în ceea ce privește  proiectarea și execuția variantelor ocolitoare ale localităților Mizil și Păulești.

Variantele ocolitoare ale localităților Mizil și Păulești vor fi realizate cu fonduri atât de la bugetul Consiliului Județean, cât și de la Ministerul Dezvoltării, prin programul național Anghel Saligny.

În ceea ce privește centurile ocolitoare de pe Valea Prahovei, acestea vor fi realizate cu sprijinul Ministerului Transporturilor, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor