logo
RNTV Live

Investiţii importante în unităţile de învăţământ din Filipeştii de Pădure

filipestii de padure liceu prahova
Mihai Constantinescu

Investitii importante în unităţile de învăţământ din Filipeştii de Pădure. Aceasta este una dintre priorităţile administraţiei locale şi pentru anul 2022.

În vizor este şi Liceul Teoretic din comună unde vor continua lucrările de modernizare, începute anul trecut. După ce au fost renovate patru săli de clasă de la parter, în 2022 se vor moderniza alte săli şi holuri. Corpul A al unităţii de învăţământ urmează să fie reabilitat cu fonduri de la bugetul local, cât şi din alte surse.

De asemenea, se are în vedere ca anul acesta să se mai facă o achiziţie importanta de tablete inteligente, astfel încât absolut toţi elevii să beneficieze de una.

Un alt obiectiv important vizează şi corpul vechi al Grădiniţei număril 1. În acest sens, a fost depus la Administrația Fondului pentru Mediu, documentația necesară pentru aprobarea finanțării „creșterii eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei”, la corpul vechi de la Grădinița nr. 1 , achiziționat anul trecut, de la Societatea Națională a Cărbunelui. Astfel, grădiniţa urmează să fie renovată în totalitate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/iarna-revine-in-forta-ninge-pe…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/primarul-din-filipestii-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor