logo
RNTV Live

Învăţământul prahovean este în doliu. O profesoară de la C.N. “Mihai Viteazul” din Ploieşti a murit

sursa Facebook
Mihai Constantinescu

Doliul la CN “Mihai Viteazul” Ploieşti

Învăţământul prahovean este în doliu. O profesoară de la C.N. “Mihai Viteazul” din Ploieşti a murit.

Profesoara Carmen Cotunescu s-a stins din viaţă, răpusă de boală. Toate eforturile de a fi salvată, inclusiv prin lansarea de apeluri umanitare, au fost în zadar.

“RĂMAS BUN, CARMEN COTUNESCU !

O veste tristă ! A plecat dintre noi, prematur si nedrept, prof. CARMEN COTUNESCU, eminent slujitor al LIMBII SI LITERATURII ROMÂNE, pe care, timp de un sfert de veac, a predat-o cu devotament si competență la C.N. MIHAI VITEAZUL PLOIEȘTI.
A fost un OM DE LITERE care si-a ilustrat vocația nu doar la catedră ci si în paginile revistelor literare. Astfel am si cunoscut – o, citindu-i o parte a prozei, ca membră a unui cenaclu literar din Buzău. Cu vreo 5 ani înainte de a deveni colegi la instituția de pe bulevardul cu castani al Ploiestiului.
Iar recent am fost profesorul clasei pe care a condus-o ca diriginte. Si în care a învățat si remarcabila Cristina NC, pictorița de mare talent, pe care am supranumit-o MICUȚA PICASSO.
În ultima perioadă s-a luptat din rasputeri cu o boală nemiloasă. O lupta în care câștigase câteva bătălii, avându – i alături pe minunatii colegi de cancelarie, cărora le-a mulțumit pentru sprijinul acordat. Până la urmă însă, Dumnezeu a vrut s-o cheme mai repede lângă el, asa cum se întâmplă cu mulți dintre OAMENII cu suflet generos, ce ard mistuiti de pasiunea cu care îsi onorează menirea !
N-am nici o îndoială că, acolo sus, Carmen va face ceea ce a făcut toată viața : scoate la lumină nepretuitele perle ale SPIRITUALITĂȚII ROMÂNEȘTI !
DUMNEZEU S-O AIBĂ ÎN PAZĂ !

Detalii despre funeralii veti putea afla în curând de pe site – ul C.N. MIHAI VITEAZUL PLOIEȘTI”, a scris Dan Culicovschi pe Facebook.

Pe pagina sa de Facebook sunt postate numerose mesajele din partea celor care au cunoscut-o şi regretă pierderea.

DRUM LIN, iubirea vieții noastre … Te vom iubi mereu!
Domnul Dumnezeu să te odihnească în pace printre cei drepți !, aspus cineva

 

Dumnezeu sa o ierte!… O vom purta in rugaciune!…, aadăugat o altă persoană.

sursa Facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor