Intrarea camioanelor este supendată la intrarea Giurgiu-Ruse

R
Constantin Corina

Autoritățile din Bulgaria au luat decizia de a suspenda accesul camioanelor pe teritoriul țării prin punctul de trecere a frontierei de la Giurgiu-Ruse, conform informațiilor furnizate de Poliția de Frontieră Română.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat în cursul zilei de astăzi de către autorităţile bulgare, cu privire la faptul că începând cu orele 15:00, traficul pe sensul de ieşire din ţară pentru autocamioane va fi suspendat temporar din cauza condiţiilor meteo şi situaţia complicata a drumurilor in condiţii de iarna din Republica Bulgaria”, a anunţat Poliţia de Frontieră astăzi, într-un comunicat.

Poliția de Frontieră recomandă șoferilor de TIR să utilizeze și celelalte puncte de trecere de la granița cu Bulgaria și să se informeze cu privire la desfășurarea circulației rutiere prin consultarea aplicației Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră – www.politiadefrontiera.ro.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor