logo
RNTV Live

Intră în Cercul Donatorilor! Ediția de vară este gata de start!

cercul_donatorilor
Ciprian Radu

Cercul de Donatori Ploiești organizează o nouă întâlnire, mâine, 24 mai, de la ora 18.30, la Muzeul de Istorie și Arheologie Prahova.

“Te așteptăm să refacem un cerc de prieteni și bună dispoziție, să transformăm o seară banală într-o seară în care împreună putem face o diferența. Așa cum ai simțit deja, este un mecanism simplu, curat și eficient, prin care orice sumă donată este multiplicată iar impactul este mai mare.

Dacă nu te-ai înscris deja, o poți face la acest link http://bit.ly/1UseVjM

Te așteptăm cu drag să (re-)intri în CERC, să donăm împreună inteligent și să susținem trei oameni care au nevoie de noi!”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Anul trecut, în decembrie, Cercul Donatorilor a strâns 8.000 de lei pentru trei proiecte:

“Fularul de la Bunica”, proiect organizat de către Asociația Nicioadată Singur în sprijinul vârstnicilor din județul Prahova, “Decembrie și o familie nevoiașă” și “Youth Bank Ploiești”, unul dintre cele mai bune programe de educație extra-curriculară din România.

Cercul de Donatori Ploiești este organizat de două ori pe an de către Fundația Comunitară Prahova și este un eveniment de strângere de fonduri prin care sunt susținute proiecte locale cu resurse locale. În cele șase ediții desfășurate, au fost susținute 17 cauze cu 47.600 lei, cu ajutorul celor 219 de donatori individuali.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor