Într-un sat din România, banii sunt lăsaţi la poartă. Reporterii Euronews, fascinaţi de frumuseţea locului şi cinstea oamenilor

sursa Greatnews

Satul din România unde nu se fură

Într-un sat din România, banii sunt lăsaţi la poartă. Reporterii Euronews, fascinaţi de frumuseţea locului şi cinstea oamenilor.

Locul pare parcă desprins dintr-un basm. Dar el există! Are peisaje şi oameni deosebiţi. Este vorba despre o localitate izolată numită Eibenthal. Este un  un sat în comuna Dubova din județul Mehedinți, Banat, România care a atras atenţia reporterilor de la Euronews.

Potrivit reportajului realizat de Euronews, satul prins în dealurile mehedințene, Eibenthal, este populat în majoritate de etnici cehi. Este o localitate izolată, fiind prinsă între munți și Dunăre.

”Mașina cu pâine trece o dată la două zile și eu cumpăr 4 sau 5 pâini. Pun banii în pungă și șoferul îmi pune pâinile”, a spus Augstina Pospisil, care este de 15 ani clienta brutăriei din Svinița, un sat aflat la 20 de kilometri depărtare.

Citeşte mai departe AICI

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

VIDEO/ Bursa de valori educaționale – Colegiul Național Militar “Dimitrie Cantemir”...

Ordinea, disciplina, munca si dragostea de tara sunt cateva dintre cuvintele care descriu una dintre scolile de top din Prahova si totodata din Romania....