Într-un incident șocant petrecut într-o școală din județul Sibiu, tavanul unei săli de clasă s-a prăbușit peste copii. În momentul tragic, în încăpere se aflau patru elevi, care au suferit răni la mâini și în zona cervicală

Incidentul a avut loc miercuri, în timpul unei pauze, la Școala din Alămor, județul Sibiu. În momentul prăbușirii tavanului, în sala de clasă se aflau 4 elevi, care au fost răniți de bucățile căzute. După apelul la 112, la școală au fost trimise o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal și victime multiple, două echipaje SMURD și mașina medicului de urgentă.

Elevii, cu vârste cuprinse între 11 și 15 ani, au fost evaluați și preluați de echipajele medicale, conștienți și acuzând dureri la membrele superioare și cervicale, urmând să fie transportați la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului de Pediatrie din Sibiu. Potrivit directorului școlii, în momentul incidentului, în încăperea respectivă învățau simultan 13 copii din clasele a V-a și a VIII-a, aflați în pauză. Directorul a subliniat că prăbușirea tavanului nu s-a produs brusc, ci într-un interval de timp.

Clădirea școlii datează din 1936 și a fost renovată în 2014, conform informațiilor furnizate de director. Acesta menționează că acest incident nu este singular, referindu-se la prăbușirea parțială a clădirii internatului la Liceul „Tamasi Aron” din Odorheiu Secuiesc, care a avut loc la finalul anului precedent, soldată cu moartea unui elev și prinderea a patru alți elevi sub dărâmături.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *