Interzicerea prin lege a utilizării insectelor în producţia de hrană propusă de AUR

cel mai verde complex reziential

Interzicerea prin lege a utilizării insectelor în producţia de hrană propusă de AUR. Acesta a depus, miercuri la Parlament, un proiect de lege privind acestă situație.

„În condiţiile în care omenirea este supusă unei manipulări oribile, zeloase şi din ce în ce mai agresive, pentru a normaliza utilizarea în alimentaţia umană a insectelor şi larvelor, considerăm absolut necesară şi de extremă urgenţă reglementarea interzicerii consumului insectelor şi viermilor, atât ca alimente de sine stătătoare, cât şi ca ingrediente. Prin această propunere legislativă, susţinem interzicerea producerii, importului, publicităţii şi comercializării acestora, respectiv interzicerea alocării de fonduri pentru a cerceta introducerea gândacilor în alimentaţia umană”, arată comunicatul de presă al AUR.

cel mai verde complex reziential

Proiectul de lege transmis, miercuri, Biroului permanent al Senatului îi are ca iniţiatori pe deputaţii George Simion, Lilian Scripnic, Sorin Muncaciu şi pe senatorul Claudiu-Richard Târziu.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:AUR propune interzicerea prin lege a utilizării insectelor în producţia de hrană pentru populaţia umană – Stiri pe surse – Cele mai noi stiri

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here