Intervenție HIDRO PRAHOVA SA la Câmpina, pentru desfundarea rețelei de canalizare

Intervenție HIDRO PRAHOVA SA la Câmpina, pentru desfundarea rețelei de canalizare.

• Un nou apel adresat abonaților pentru utilizarea corectă a sistemului de canalizare

cel mai verde complex reziential

Societatea HIDRO PRAHOVA SA, prin intermediul echipelor de intervenție din cadrul Sucursalei Câmpina, a organizat astăzi, 4 ianuarie 2022, o acțiune de desfundare și curățare a rețelei de canalizare din cartierul Câmpinița, în zona de intersecție a străzii Rahovei cu Bulevardul Carol I.

Operațiunea s-a derulat în urma sesizărilor primite de la autoritățile locale din municipiul Câmpina, dar și a locuitorilor din cartierul Câmpinița, care au reclamat faptul că sistemul de canalizare a fost blocat și nu mai poate fi utilizat.

La fața locului au fost deplasate utilajele necesare intervențiilor, din conductele de canalizare fiind extrase șervețele umede, materiale textile aruncate în rețea, ambalaje, măști chirurgicale, produse de igienă, precum și PET-uri, fragmente din lemn sau resturi alimentare.

Pentru a evita situațiile de acest fel, care pot produce deficiențe majore în funcționarea sistemului de canalizare, indiferent de zona vizată, cu costuri suplimentare și disconfort pentru comunitățile locale, societatea HIDRO PRAHOVA SA reia apelul adresat abonaților din aria de operare de a utiliza corect rețeaua de canalizare, în scopul menținerii unui standard de siguranță a sănătății publice, dar și pentru protejarea mediului înconjurător.

Consumatorii sunt rugați să nu mai arunce în reţeaua de canalizare produse sau deșeuri ce trebuie depozitate numai pe platformele de gunoi menajer. În acest context, societatea HIDRO PRAHOVA SA atrage atenția asupra faptului că, nerespectarea regulilor de conviețuire socială pune în pericol funcționarea sistemelor de canalizare, provocând blocaje ale racordurilor, miros neplăcut, pericol epidemiologic în cazul refulărilor, cu riscul de a determina inclusiv disfuncționalitatea stațiilor de pompare a apelor uzate și a stațiilor de epurare.

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here