Intervenție HIDRO PRAHOVA în municipiul Câmpina, pentru remedierea unei avarii

Anunț privind oprirea apei în municipiul Câmpina, pentru remedierea unei avarii
Anunț privind oprirea apei în municipiul Câmpina
omv

Se opreşte apa potabilă

Intervenție HIDRO PRAHOVA în municipiul Câmpina, pentru remedierea unei avarii.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA, sucursala Câmpina, anunță oprirea distribuției apei potabile în municipiul Câmpina, în ziua de 11 aprilie 2018, între orele 9.00-16.00, pentru remedierea unei avarii majore la rețeaua de alimentare cu apă, produsă pe strada Oituz.

just insolv sprl

În funcție de complexitatea avariei și durata intervenției, următoarele zone vor fi afectate în totalitate de lipsa apei: cartierele Câmpinița și Muscel, zona de vest a orașului, cuprinsă între Bulevardul Carol I și strada Podului, precum și blocurile arondate la stațiile de hidrofor – CT2, CT3, CT4, CT5, CT6, CT7, CT8, CT9, CT10, CT11, CT13.  În zona de sud-est a orașului și în cartierul Slobozia, apa va fi furnizată cu presiune scăzută. Cartierele Voila și Voila Spital nu vor fi afectate de oprirea apei potabile.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze pentru această întrerupere și roagă abonații vizați să își asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic. Înainte de reluarea distribuției, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate, conform reglementărilor în vigoare.

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/exclusivvideoploiesteni-care-au-trait-in-infern-pentru-cativa-gologani-cum-este-viata-cu-adevarat-in-strainatate/

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/a-aterizat-cu-masina-intr-un-copac-de-pe-marginea-drumului-circula-cu-viteza-ametitoare/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here