Intervenție a jandarmeriei pentru capturarea unui șarpe într-un apartament din Constanța

sarpe
Dumitrache Catalina

Luni, jandarmii au fost chemați să intervină în municipiul Constanța, după ce un șarpe de peste un metru lungime a fost observat într-un apartament de pe strada Suceava. Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța a primit un apel la numărul de urgență 112 pentru a gestiona situația.

Echipajul de intervenție al Jandarmeriei s-a deplasat la locul indicat, unde au reușit să descopere și să captureze șarpele. După capturare, acesta a fost eliberat în mediul său natural.

Este posibil ca prezența șarpelui în apartament să fi fost un eveniment neașteptat și poate că locuitorii sau cei care au găsit șarpele au considerat că este necesară intervenția specialiștilor pentru a gestiona situația.

Asemenea intervenții sunt importante pentru siguranța cetățenilor și a animalelor sălbatice, asigurând că acestea sunt tratate cu grijă și eliberate într-un mediu propice supraviețuirii lor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor