logo
RNTV Live

Interlopii au revenit în ţară şi fac dezastru! Coordonatorul spargerilor din Ploieşti şi-a extins teritoriul

sursă foto Romania TV
Mihai Constantinescu

Interlopii au revenit în ţară şi fac dezastru! Coordonatorul spargerilor din Ploieşti şi-a extins teritoriul

Pandemia de coronavirus vine la pachet cu încă o problemă înspăimântătoare. Interlopii au revenit în ţari şi jafurile se ţin lanţ peste tot în ţară.

Ploieştiul nu face excepţie. Şeful cămătarilor din Prahova, dar şi din Marea Britanie, Vlad Marinov, cel care îi coordonează pe cei care dau spargeri în Ploieşti şi-a extins „teritoriul” inclusiv spre Capitală, iar Poliția Română îl caută, spun cei de la Capital.ro.

Clanurile și-au împărțit cartierele din Capitală. Ca mesajul să fie înțeles și de rivalii care ar îndrăzni să se mute pe teritoriile stăpânite de ei, i-au amenințat cu pistoale și cuțite. Ba mai mult, le-au dat chiar și un ultimatul: cei care dețin proprietăți în cartierele din nordul Bucureștiului au termen să vândă urgent și să plece.

Am ajuns într-un punct critic. Este pentru prima oară după foarte mulţi ani când autorităţile cer sprijinul mass-media şi al populaţiei pentru prinderea unui lider al interlopilor“, a spus Victor Ciutacu, la România TV.

Atacurile se dau la pont, iar în acest moment, autorităţile statului îi cere fiecărui cetăţean care îl vede pe acest personaj să sune la 112 sau la IPJ Prahova, potrivit sursei citate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-taximetrist-ploiestean-a-fost-confimat-cu-covid-19/?fbclid=IwAR1TmGL8xlNiFMG3CioDw-8hxyxbjOMxGaISYPSh-21pQtonXG-8-PFQB8U

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-politist-din-cadrul-politiei-municipiului-ploiesti-depistat-pozitiv-cu-noul-coronavirus/?fbclid=IwAR0zQZ6hmqHgFfgAdrGL0ku7Ci5-Hg63QY-ZDU0ajKEcdO3uulCJV-mO6Tg

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor