logo
RNTV Live

Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca sărbătorește realizarea a 2.500 de transplanturi renale

transplant
Dudau Andreea Valentina

Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca sărbătorește vineri realizarea a 2.500 de transplanturi renale. Coordonatorul echipei, Florin Elec, a apreciat efortul comun al tuturor celor implicați și a mulțumit familiilor care au donat organele!

Cu bucurie și emoție, sărbătorim astăzi un moment deosebit în istoria Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca! Azi, marchăm realizarea a 2.500 de transplanturi renale, o bornă extraordinară ce marchează peste 30 de ani de devotament, inovație și îngrijire profundă”, a transmis vineri coordonatorul echipei Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj-Napoca, medicul Florin Elec.

Potrivit acestuia, „fiecare dintre cele 2500 de intervenții reprezintă o poveste de luptă, de curaj și de speranță”.

„Fiecare transplant înseamnă o nouă șansă la viață, o șansă pe care noi, ca echipă, ne-am asumat-o cu responsabilitate și dăruire.Cu recunoștință profundă, transmitem mulțumiri tuturor familiilor donatorilor care au făcut acest lucru posibil, pacienților care ne-au încredințat viețile lor, familiilor lor și celor dragi care au fost alături de ei în această călătorie dificilă. Mulțumim echipei noastre medicale, cu profesionalismul, dedicarea și pasiunea lor, au făcut posibilă fiecare transplant cu succes. 2.500 de vieți salvate sunt rezultatul muncii noastre comune și al colaborării strânse dintre toți cei implicați”, a mai transmis medicul.

Acesta apreciază că reușita înseamnă „speranță și promisiunea unui viitor în care fiecare persoană care are nevoie de un transplant renal să primească îngrijirea de cea mai înaltă calitate, să primească o șansă la o viață mai bună”.

„La mulți ani, Institutului nostru și tuturor celor care au contribuit la această minunată realizare! Privim cu speranță la construirea unui nou centru de transplant în care să continuăm această activitate de excelență și să aducem sănătate în viețile celor care au nevoie de ea”, a mai transmis medicul Florin Elec.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor