logo
RNTV Live

Înregistrare cu camera ascunsă la ITM în cazul grevei spontane de la Rosal. Ce spun inspectorii

itm camera ascunsa
rnews

Înregistrare cu camera ascunsă la ITM

Angajații Rosal au declanșat în această dimineață un protest spontan. Oamenii sunt nemulțumiți din cauza întârzieriii salariilor. 

Angajații susțin că, în unele cazuri, salariile n-au mai fost încasate de la 15 decembrie!

Mai mult decât atât, oamenii reclamă că au fost amenințați în momentul declanșării protestului spontan. Și că au fost forțați să se întoarcă pe sectoare.

„Au plecat pe sectoare pentru că i-au amenințat că le pune absențe și acum se întorc la lucru. Cei de la birouri nu au luat banii din 15 decembrie 2017 și cei de la mătură au primit luna trecută, pe litere. Și acum, în luna februarie, nu le-a mai dat nimic. A venit ITM-ul, dar nu s-a luat nici o măsură. Mama șefului de la resurse umane e inspector la ITM. Au zis că încearcă să le dea banii. Pe cel care i-a ameninţat îl cheamă Miroiu. Acesta este șef de sector, inspector” – mesaj transmis redacției nostre de un angajat Rosal.

La ITM, lucrurile sunt încurcate. Rosal are sediul în București și aparține, astfel, de ITM București. Acolo sunt soluționate astfel de probleme.

Cei de la Prahova nu pot decât să transmită mai departe, susțin reprezentanții ITM Prahova.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor