Sursă foto: Facebook/ Fundația Județeană pentru Tineret Prahova

Anul acesta, mai multe structuri reprezentative și cu o activitate remarcabilă la nivelul tinerilor din județul Prahova își propun să aducă magia sărbătorilor mai aproape și invită cetățenii „să dăruiască un zâmbet copiilor mai puțin norocoși”.

Fundația Județeană pentru Tineret (FJT) Prahova, în parteneriat cu Asociația EURO SPIRIT, sub egida programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024, organizează, în perioada 11-16 decembrie, 2023, campania de donații „Atelierul Spiridușilor”. Aceasta se desfășoară la Casa Tineretului din Ploiești, de pe strada Nicolae Simache, numărul 4.

Cei dornici să facă o faptă bună sunt chemați să doneze jucării, hăinuțe, rechizite, dulciuri, cărți de colorat, decorațiuni de Crăciun și orice alte obiecte aflate în stare bună, potrivite spre a fi donate unor copii cu vârste cuprinse între 8-14 ani.

De asemenea, se caută voluntari pentru ziua de sâmbătă, 16 decembrie 2023, atunci când, începând de la 13:00, se vor împacheta, la Casa Tineretului, donațiile.

Noi vă oferim materialele pentru împachetat 100 de cadouri, iar voi trebuie să veniți cu voie bună și cadourile pentru copii! 

scriu promotorii acestei lăudabile inițiative pe paginile oficiale de comunicare.

Sursă: Facebook/ Fundația Județeană pentru Tineret Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *