logo
RNTV Live

Iniţiativă în premieră într-o localitate prahoveană. Se cere părerea cetăţenilor pentru a se putea stabili eficient priorităţile în localitate . Vezi cum

iniţiativă La Valea Doftanei, părerea cetăţenilor contează/ sursă foto ziarul ncomod.ro
Mihai Constantinescu

La Valea Doftanei, părerea cetăţenilor contează

Iniţiativă în premieră într-o localitate prahoveană. Se cere părerea cetăţenilor pentru a se putea stabili eficient priorităţile în localitate. Se întâmplă acest lucru în comuna Valea Doftanei. Aici reprezentanţii primăriei au înţeles că cetăţenii ştiu cel mai bine care necesităţile reale ale localităţii şi ale cetăţenilor săi ce trebuie avute în vedere, aşa că au lansat un chestionar on-line.

Chestionarul a fost lansat la iniţitiva reprezantanţilor Primărie Valea Doftanei. Scopul acestuia este acela de a descoperi care sunt necesităţile reale ale localităţii şi ale cetăţenilor săi. Toate răspunsurile vor fi analizate,urmând să se ia cele mai bune decizii în functie de priorităţile semnalalte de cetăţeni.

Spre exemplu, în chestionar cetăţenii din Valea Doftanei au ocazia să spună care sunt în opinia lor cele mai importante probleme care încetinesc dezvoltarea comunei sau spre ce ar dori să fie redirecţionaţi banii colectaţi la bugetul local din taxele şi impozitele plătite de oameni.

Locuitorii din Valea Doftanei pot completa chestionarul AICI

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor