logo
RNTV Live

Îngrozitor! Fetiţe de 6 ani şi 14 ani, învăţate să realizeze videoclipuri cu caracter sexual explicit. Ce ştiu anchetatorii în acest moment

pedofil
Mihai Constantinescu

Copilărie distrusă

Îngrozitor! Fetiţe de 6 ani şi 14 ani, învăţate să realizeze videoclipuri cu caracter sexual explicit. Ce ştiu anchetatorii în acest moment.

A profitat de naivitatea lor pentru a-şi satisface poftele bolnave. Le-ar fi putut fi tată, însă asta nu l-a împiedicat pe un bărbat de 49 de ani din Timişoara să le înveţe cum să fie seducătoare şi chiar să se pozeze şi să se filmeze în ipostaze ca în filmele pentru adulţi.

Oamenii legii clujeni au descoperit peste 300 de astfel de filmuleţe cu trei fetiţe care sunt la vâsta când încă ar fi trebuit să se joace cu păpuşile.

Fetiţele au fost racolate uşor. Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2013 – 2015, le-ar fi racolat pe cele trei minore prin intermediul unor adrese de poştă electronică şi aplicaţii de internet. Apoi le-ar fi determinat, în mod repetat, să realizeze fotografii și videoclipuri cu caracter sexual explicit. Bărbatul a intrat în atenţia oamenilor legii şi i-au percheziţionat şi locuinţa.

În urma percheziţiei, au fost ridicate mai multe sisteme informatice, pe care au fost descoperite, stocate, mai multe fotografii şi peste 300 de filme cu minorele în cauză.

La data de 3 mai a.c., bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj și ulterior prezentat Tribunalului Cluj, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, anunţă Poliţia Română.

Foto cu carater ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor