logo
RNTV Live

ÎNGRIJORĂTOR-Profesori cu mintea spălată, copii chinuiți și un popor îmbibat de prostie

SIMOFONIA LALELELOR
rnews

Cum puteți descrie acest eveniment?

Colegii de la recorder.ro au realizat un amplu material despre modul în care românii uită cine sunt cei care ne conduc. Dovada este evenimentul desfășurat vineri la Pitești.

“Simfonia lalelelor” a fost un bun prilej pentru a demonstra că unii dintre români își merită soarta: profesori care au uitat că sunt principala batjocură a sistemului, oameni care aplaudă la comandă, copii umiliți de dragul unui eveniment în care s-a pierdut esența.

La începutul videoreportajului de mai jos se află următoarea secvență: în fața miilor de oameni veniți să caște gura, în fața oficialităților unui întreg județ și a politicienilor sosiți de la centru, o fetiță trei ani este pusă să facă tumbe pe asfalt. Se lasă liniște și toată adunarea așteaptă să fie distrată, așa că fetița își pune capul în pământ și încearcă. Rostogolirea eșuează și o profesoară o încurajează energic, trăgând cu ochiul la pleiada de miniștri: „Hai, dă-te peste cap! Hai!“. Copilul își lipește fruntea de ciment și apoi se aruncă pe spate, deși este evident că nu are nici vârsta, nici dispoziția necesară. Jos nu este salteaua unei săli de antrenament, ci betonul turnat de primărie. Nu se întâmplă în Coreea de Nord, se întâmplă la „Simfonia lalelelor”, eveniment organizat vineri la Pitești și onorat cu prezența de premierul Viorica Dăncilă și de alți membri ai Guvernului.

Continuarea aici:

România pierzându-și mințile

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor