logo
RNTV Live

Infractori periculoşi de la vârstă fragedă.Poliţiştii ploieşteni au intervenit

reţinut 24 de ore recidivistbanii din casă
Mihai Constantinescu

Infractori de la vârstă fragedă

Infractori deosebit de periculoşi de la vârstă fragedă au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Concret, două zile la rând, inclusiv ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au efectuat cinci percheziții domiciliare la persoane bănuite de tâlhărie și furt calificat. Șase persoane au fost conduse la sediul Poliției Ploiești pentru audieri iar ulterior, în baza probatoriului administrat, trei minori cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani au fost reținuți pentru 24 de ore.

Din cercetări a rezultat faptul că activitatea infracțională a acestora s-ar fi desfășurat în perioada martie – septembrie 2020, când persoanele bănuite ar fi săvârșit 9 infracțiuni de tâlhărie și 3 infracțiuni de furt calificat în Ploiești.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 10.000 de lei.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ploiești. Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-barbat-din-vaslui-sta-la…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-barbat-din-vaslui-sta-la-morga-spitalului-judetean-din-luna-mai-povestea-ciudata-a-barbatului/?fbclid=IwAR1xOxsGeBI_Z0RnoIUkztP-D8JnIw3oNESq7wzg0AK-sE14YwVTdxj61cU

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor