Infractori la volan, depistaţi de poliţiştii prahoveni

Infractori la volan, depistaţi de poliţiştii prahoveni

Ieri, polițiștii Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Ploiești- au depistat, în trafic, pe raza municipiului Ploiești, 3 conducători auto care circulau pe drumurile publice având numerele provizorii de circulație expirate.

cel mai verde complex reziential

În fapt, în jurul orei 10:00 au depistat pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Podenii Noi care avea numerele provizorii de circulație expirate din cursul lunii aprilie.

O oră mai târziu, polițiștii au depistat pe strada Depoului din municipiu, un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 27, de ani din comuna Filipeștii de Târg care avea numerele provizorii de circulație expirate, din cursul lunii trecute.

Două ore mai târziu, un alt autoturism condus de o femeie în vârstă de 34 de ani, din Puchenii Mari a fost depistat, circulând pe strada Bobâlna din municipiu având numerele provizorii de circulație expirate de la începutul acestei luni.

În toate aceste cauze, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație sau conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here