logo
RNTV Live

Inedit / Din ce face profit SGU Ploiești! Produsele sunt ecologice – FOTO

sere SGU – spanac
Oana Stoica

Afacere profitabilă pentru Societatea de Gospodărire Urbană din Ploiești. Conducerea societății s-a gândit să exploateze la maxim serele de flori pe care le deține.

Și pentru că suntem în plină primăvară, din serele SGU gospodinele ploieștene pot cumpăra spanac de cea mai bună calitate, ecologic, la numai 5 lei kilogramul.

Activitatea de bază a serelor nu a fost perturbată, deoarece s-a folosit pentru producerea spanacului, momentul dintre două perioade de pregătire a răsadurilor pentru flori, cand o parte din sere erau libere.

 Cei care vor să cumpere spanac ecologic, trebuie să meargă la serele de pe strada Mircea cel Bătrân.
Nu este singura afacere la care s-au gândit cei de la SGU. Înainte de a cultiva spanac, au produs salată. Iar în toamnă, serele vor fi pline cu castraveți ideali pentru murat.
Între timp însă, angajatele serelor pregătesc acum răsadurile de flori care vor fi plantate pe spațiile verzi din Ploiești, ca în fiecare an. Lucrătorii SGU au demarat deja plantarea de panseluțe.
Galerie foto:
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor