logo
RNTV Live

Individul pe care încercau să-l salveze a atacat cu un cuțit echipajul unei ambulanțe din Ploiești

SAJ-3
Theo Tănăsescu

În dimineața zilei de luni, în fața unui magazin din Ploiești, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova a fost agresat de către bărbatul pentru care interveniseră, acesta fiind într-o stare avansată de ebrietate.


Individul a împins asistenta și a folosit un cuțit pentru a tăia una dintre anvelopele autospecialei medicale, iar reprezentanții Serviciului de Ambulanță au informat Poliția cu privire la această incidentă.


În jurul orei 05:58, un apelant a contactat numărul de urgență 112 pentru a semnala că pe o bancă de pe strada General Eremia Grigorescu din Ploiești se găsește un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu suspiciune de intoxicație cu etanol.

”La locul solicitării a fost trimisă o ambulanţă tip B2 cu asistent si ambulantier. Pacientul a refuzat asistenţa medicală şi a devenit agresiv, atât verbal cât si fizic cu echipajul SAJ. Acesta a ameninţat membrii echipajului un corp ascuţit-tăios pe care ulterior l-a folosit tăierea anvelopei dreapta spate a ambulanţei”, au transmis reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Prahova.

Bărbatul în cauză este cunoscut drept om al străzii.

Asupra agresorului au fost găsite trei obiecte tăietor-înţepătoare pe care le-ar fi sustras din incinta unei unităţi comerciale.

“În baza sesizării, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au depistat persoana în cauză ca fiind un bărbat în vârstă de 29 de ani din municipiul Ploieşti, iar în urma controlului corporal al acestuia au fost identificate trei obiecte tăietor-înţepătoare pe care le-ar fi sustras din incinta unei unităţi comerciale. Ulterior, acesta a fost condus la sediul unităţii de poliţie pentru audiere. De asemenea, din verificări a reieşit faptul că până la sosirea poliţiştilor bărbatul ar fi înţepat cu unul dintre cele trei obiecte anvelopa spate dreaptă a ambulanţei”, a informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor