logo
RNTV Live

Indicatorul “Stop” care îi pune în pericol pe şoferii care trec printr-o zonă agomerată din Ploieşti.Vizibilitate zero

armasi
Mihai Constantinescu

Şoferii, în culmea disperării

Indicatorul “Stop” care îi pune în pericol pe şoferii care trec printr-o zonă agomerată din Ploieşti.Vizibilitate zero.

Cine a trecut măcar o dată prin intersecţia Armaşi cu Mircea Cel Bătrân cunoaşte pericolul la care sunt expuşi din cauza vizibilităţii. Mai exact, notează cei de la stirileproprahova.ro, conducătorii auto care ajung in intersecția cu Mircea cel Bătrân sunt nevoiți să acorde prioritate. Acolo există semnul “STOP” care impune acest lucru.

Pentru că strada Mircea cel Bătrân nu se află perpendicular pe Armași ci în unghi, face ca şoferii care opresc la indicatorul ” Stop”  să aibă vizibilitate zero. Cu alte cuvinte sunt expuşi riscului. Şoferii sunt diperaţi şi cer autorităţilor să remedieze problema.

Şi cum niciodată o problemă nu vine singură, conducătorii auto mai au o problemă. În unghiul creat există o parcare unde sunt abandonate mai multe mașini.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/foto-cine-sunt-cei-doi-motociclisti-care-au-murit-la-balta-doamnei-unul-dintre-ei-a-postat-un-mesaj-premonitoriu-acum-cateva-zile/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor