logo
RNTV Live

Incredibil. Un tânăr, nevoit să-şi dezgoape tatăl. Descoperire şocantă

sursă foto realitatea.net
Mihai Constantinescu

Incredibil. Un tânăr, nevoit să-şi dezgoape tatăl. Descoperire şocantă

Un tânăr a fost nevoit să-şi dezgroape tatăl după ce s-a descoperit că îngropase pe altcineva. Totul s-a întâmplat după ce la morga Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc s-a produs o încurcătură. Mai exact, două trupuri au fost încurcate.

Potrivit realitatea.net, totul a ieșit la iveală după ce un tânăr venit să ridice cadavrul tatălui său a constatat cu stupoare că acesta fusese deja înmormântat de o altă familie. Defunctul, un bărbat de 49 de ani, din localitatea Paltinu, comuna Vatra Moldoviței, a murit în pădure în data de 28 mai și a fost transportat la morga Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc. Acolo a ajuns și trupul neînsuflețit al unui bărbat de 81 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc. O rudă îndepărtată de-a bătrânului a venit la morgă pentru a-i ridica cadavrul. Aceasta nu și-a dat seama că a ridicat de la morgă un necunoscut și l-a înmormântat în cimitirul din Câmpulung Moldovenesc.

Procurorii au dispus exhumarea bărbatului înmormântat greșit. Tânărul și-a recunoscut tatăl, iar după ce va fi efectuată autopsia acesta îl va putea înmormânta.

Managerul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, Adrian Cosinschi, a precizat că familia care a luat primul decedat a greșit și că spitalul nu are nicio vină în acest caz, potrivit sursei citate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-vesti-despre-cand-reincep-examenele-auto-si-cum-se-vor-desfasura-probele/?fbclid=IwAR3QZMov22iDNPHap9p7uSL810RjESD5-z9WV-6ec2J0dF99v8ijj6aMrcU

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor