logo
RNTV Live

Incredibil! Un bărbat a fost înjunghiat în staţia de metrou

sursa foto Gandul.info
Mihai Constantinescu

Incredibil! Un bărbat a fost înjunghiat în staţia de metrou

Încredibila întâmplare s-a petrecut aseară  la staţia de metrou Unirii. Un bărbat de 46 de ani  a fot înjunghiat după un schimb de replici.

“Prin apel la 112 a fost sesizat faptul ca un bărbat a fost agresat la coborâre spre staţia de metrou Unirii. Din primele date, bărbatul de 46 de ani a avut un schimb de replici cu un tânăr, iar cel din urmă l-a lovit în zona umărului stâng. Ulterior, bărbatul a constatat ca sângerează şi a solicitat ajutor. A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fiind prezentat la camera de gardă cu o plagă în zona umărului, posibil produsă cu un obiect tăietor”, anunţă Poliţia Capitalei, citată de News.ro.

Bărbatul agresat nu doreşte sa formuleze plângere.

Cercetările sunt continuate, din oficiu, de Brigada Poliţie Transport Public pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violente.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/strada-elena-doamna-intra-in-reparatii-anuntul-primariei-ploiesti/?fbclid=IwAR1PWTl8AVo0e509TPbPaeXP4CrsF3f004oHbl9Z7qqhLOpt1V1E07iJrLU

sursa Digi24.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor