logo
RNTV Live

Incredibil. Şeful unei secţii din Poliţie din Ploieşti este acuzat de soţie că a bătut-o

sursă foto Observator
Mihai Constantinescu

Bătută de soţul care este poliţist?

Incredibil. Şeful unei secţii din Poliţie din Ploieşti este acuzat de soţie că a bătut-o.

Soţia şeful secției 2 de Poliție din Ploiești, comisarul șef Cosmin Moise lansează acuzaţii terifiante. Aceasta suţine că a fost bătută de soţul său care poartă haină de poliţist de mulţi ani. Ca o ironie a sorţii omul legii este şi  liderul sindicatului Pro Lex, sindicat care luptă pentru apărarea drepturilor polițiștilor.

Femeia nu a acceptat situaţia şi a cerut ajutor. Aşa se face că acum colegii săi au deschis  un dosar pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Pentru a nu i mai putea face rău pe viitor, femeia a cerut Judecătoriei Ploiești un ordin de protecție. Ulterior a renunțat la cererea de chemare în judecată., anunţă ziarulincomod.ro.

Şeful de secţie nu a scăpat nici de ancheta disciplinară.

“Având în vedere calitatea acesteia, cercetările în cadrul dosarului penal au fost preluate de către un procuror din cadrul unității de parchet competente”, au declarat reprezentanții IJP Prahova pentru ziarulincomod.ro.

Foto cu caretr ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor