logo
RNTV Live

INCREDIBIL! Cum i s-a furat masina unei ploieștence chiar din fata porții

Autoturism furat din UK, descoperit în Prahova. Cum a încercat să se scuze şoferul?
Daniel

Hoții nu au vacantă!

INCREDIBIL! Cum i s-a furat masina unei ploieștence chiar din fata porții

Fiecare moment de neatenție este taxat scump de catre hotii care ii vaneaza pe cei care isi lasa abandonate bunurile de valoare in masina. De asta s-a convins și o ploiesteancă. După ce vineri a rămas fară geanta in care avea mai multe documente si cheia de rezerva de la masina, hotii sau intors a doua zi la fix pentru a lua si masina parcata in fata portii.

Dupa trei zile, acestia nu au fost inca prinsi.

Iata mesajul postat pe pagina de facebook de catre cea care inca spera ca masina sa nu fie deja dezmembrata.

După ce vineri noapte mi s-a furat geanta unde erau documente precum și cheia de rezerva de la mașina mea RENAULT MEGANE B956GEO,in aceasta noapte MI S-A FURAT chiar și mașina RENAULT MEGANE B956GEO ALB!!!!!!S-a furat din Ploiesti ,zona Ceoceanu de la poarta casei mele ,in timpul nopții !Aceasta este mașina,cine o vede sunați urgent la poliție !!Sunt disperata ,va rog distribuiti in număr cât mai mare !!!!

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/amenzi-pe-banda-rulanta-aplicate-de-politistii-locali-ploiesteni/?fbclid=IwAR1ehIuVyEGCgmHKGSkgJZTCjStFrGpE6kLeMArUmPpk89RkHy70PFKNXsY

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/iti-plac-alunele-inspectorii-anpc-ingroziti-de-ce-au-gasit-intrun-depozit-din-prahova/?fbclid=IwAR3_mNjCppdM-2lXGWu7UCqOAPHBVDAfsMNSTgSR_dNWereH3dNiKI9qqJg

Furturi pe bandă rulantă

NU este singurul caz de acest gen. Numai in ultimele zile oamenii legii au fost sesizati pentru a interveni la mai multe furturi de acest gen.

Astfel, numai in urma acțiunii desfășurate de polițiștii prahoveni in zona de nord a Ploiestiului in cursul dimineții de 2 septembrie, au fost identificate 280 de asemenea situații, în care posesorii de autovehicule si-au lasat la vedere, în habitaclu, bunuri ce pot deveni tentante pentru hoți: genți, tablete, portofele, telefoane, obiecte de vestimentație, detectoare radar sau chiar bani.

Majoritatea cetățenilor au apreciat demersul polițiștilor, însă, ca de obicei, nu au lipsit nici aceia care consideră că lor nu li se poate întâmpla sau ca una din sarcinile noastre este să păzim fiecare autovehicul in parte.

Ca si in activitățile anterioare, concurează la premiul de “cel mai neglijent posesor auto” cei care conduc autovehicule de serviciu, ca reprezentanți ai unor societăți comerciale (curierat, transport marfă, firme de pază) si conducătorii auto aflați în tranzit, locatarii rămânând, în continuare, cei mai precauți.

Aceleași concluzii le-au desprins si cei au această îndeletnicire (furturile din autovehicule) urmărind cu predilecție aceste doua categorii “aparte”.

Având în vedere riscul in continuare ridicat pe acest palier infracțional, polițiștii vor continua activitățile de conștientizare a cetățenilor, prevenirea furturilor din autovehicule constituind una din cele 5 domenii prioritare de acțiune preventivă la nivelul IJP Prahova pentru acest an.

pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor