Incident șocant în Sectorul 5, în apropierea unei școli: Un copil de 12 ani amenințat cu cuțitul pentru a fi jefuit

image-2022-09-30-25819062-41-politia-romana
Theo Tănăsescu

Un copil de 12 ani afirmă că a fost amenințat cu cuțitul de către o persoană, care i-a solicitat banii pe care îi avea la el, în timp ce se deplasa către școală, pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei.

Joi, în jurul orei 20.00, polițiștii de la Secția 18 au fost informați printr-o plângere scrisă depusă de o femeie în vârstă de 51 de ani cu privire la presupusa infracțiune în care fiul ei de 12 ani ar fi fost victima.

Din investigațiile inițiale reiese că în aceeași zi, în jurul orei 14.00, în timp ce se îndrepta cu trotineta către o școală din Sectorul 5, copilului i-ar fi fost aruncat un obiect în față. Acest incident l-a destabilizat, determinându-l să arunce trotineta pe pământ.

Mai apoi, din spatele său, ar fi apărut o persoană care l-ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător, încercând să-l jefuiască de suma de bani pe care o avea asupra sa. În acel moment, o altă persoană care trecea prin zonă ar fi intervenit.

Secția 18 de Poliție continuă investigațiile sub aspectul infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, în scopul identificării și localizării presupusei persoane implicate în comiterea faptei.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor