logo
RNTV Live

Incident Neașteptat la Casa Albă: Bradul de Crăciun de 12 Metri, Dărâmat de O Rafală Puternică de Vânt

Internauţii nu vor mai iubi la fel de mult Crăciunul când vor afla adevărul despre istalaţia de brad. Află motivul!
Constantin Corina

O scenă neașteptată a avut loc la Casa Albă ieri după-amiază, când bradul impunător de Crăciun din fața locuinței prezidențiale a fost doborât de o rafală puternică de vânt

Incidentul a fost surprins de privitori, iar imaginile cu bradul căzut au devenit virale pe rețelele de socializare. Această apariție bruscă și dramatică a bradului, care a fost un simbol festiv în fața Casei Albe, a stârnit reacții diverse din partea publicului.

Arborele de Crăciun a fost adus în Washington D.C. din Parcul Național George Washington și montat ca parte a tradiției anuale a decorațiunilor de Crăciun la Casa Albă. Cu toate acestea, rafala puternică de vânt a pus capăt prematur spectacolului festiv, generând discuții cu privire la siguranța instalării decorațiunilor în condiții meteorologice schimbătoare.

Deși acest incident a atras atenția, oficialii Casei Albe au anunțat că intenționează să înlocuiască bradul căzut și să continue tradiția decorațiunilor festive în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor