logo
RNTV Live

Început de an perfect pentru Simona Halep!   

simona-halep-castiga-primul-sau-meci-din-2018-la-shenzhen-18599735
Cristian Anghelescu

Început de an perfect pentru Simona Halep!   

Simona Halep (1 WTA) a obţinut o victorie facilă în această dimineaţă, în prima rundă a turneului de la Shenzhen, scor 6-4, 6-1 în faţa americancei Nicole Gibbs (110 WTA).

Halep a început perfect anul, învingându-şi adversara de la Shenzhen într-o oră şi 9 minute! Favorita principală a jucat solid şi a controlat meciul cu Gibbs, depăşind-o în minimum de seturi pe americancă, scor 6-4, 6-1. În optimile de finală ale turneului dotat cu premii în valoare de 750.000 de dolari, Simona se va confrunta cu o jucătoare locală, Ying-Ying Duan (91 WTA).

Simona trebuie să câştige turneul de la Shenzhen pentru a fi sigură că rămâne pe locul 1 WTA, iar eleva lui Darren Cahill are toate motivele să creadă că îşi va atinge obiectivul! Halep a arătat un tenis consistent în prima partidă din China, pierzându-şi serviciul o singură dată. Ea a reuşit nu mai puţin de cinci break-uri în faţa lui Gibbs, care a cedat la a doua minge de meci.

Halep, impresionată de spectatori

Halep a făcut foarte puţine cadouri, iar aceasta a fost cheia meciului, dar românca a jucat cu multă determinare şi datorită spectatorilor care au venit în număr mare să o vadă. “Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că aţi venit la meci. E foarte frumos să joc aici la Shenzhen, unde am şi câştigat titlul acum doi ani. Mă bucur pentru prima victorie a anului”, a declarat numărul 1 mondial la interviul acordat pe teren.

În celălalt meci al dimineții, Mihaela Buzărnescu a cedat 3-6, 0-6 în fața rusoaicei Mariei Șarapova jucătoarea cu care Simona Halep se poate întâlni doar în finală.

sursa: prosport

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor