logo
RNTV Live

A început admiterea! Doi candidați pentru un loc de viitor polițist

scoala de politie admitere
Oana Stoica

Doi pe un loc la admitere

Începând de astăzi și până pe 8 septembrie, peste 2300 de tineri se ”bat” pentru un loc la Școala de Agenți de Poliție din Câmpina.

În această perioadă se desfășoară probele medicale și cele de verificare a aptitudinilor sportive. Pe data de 9 septembrie are loc proba scrisă.

Și în această sesiune de admitere candidații s-au înscris în număr mare, respectiv 2383 de tineri care își doresc să ajungă polițiști.

Număr dublu de locuri la admitere

Sunt însă și vești bune pentru ei. Dacă inițial erau peste 3 candicați pe un singur loc, concurența fiind acerbă, acum tinerii s-au mai relaxat. Ministerul Afaceilor Interne a anunțat că dublează numărul de locuri la Școala de Poliție din Câmpina, acestea ajungând acum la 1000 de locuri disponibile.

Un an pentru a deveni polițist!

Mai mult, și perioada de școlarizare a fost redusă, de la doi la un an de zile. Așa că în 12 luni, candidații de astăzi pot deveni polițiști cu acte în regulă.

“Astăzi am fost informați pe linia noastră internă că numărul de locuri pentru sesiunea de admitere din septembrie 2017 a fost dublat în toate unitățile postliceale de învățământ ale MAI. În școala noastră vom avea, astfel, 1.000 de locuri scoase la concurs pentru agenți de poliție. Sunt trei noutăți foarte importante: dublarea numărului de locuri pentru examenul de admitere, reducerea perioadei de școlarizare de la doi ani la un an și finalizarea cursurilor în decembrie 2017 pentru elevii care se află acum în anul II, deci cei care au susținut examenul de admitere în 2016”, a declarat comandantul Școlii de Agenți de Poliție Câmpina, Vasile Tache, pentru http://campinatv.ro.

Citește și: https://portal.republikanews.ro/14-locuri-pentru-romi-la-scoala-de-politie-din-campina/

Sursă informații:  campinatv.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor