logo
RNTV Live

Începe o nouă ediție a Târgului de Crăciun, un eveniment destinat exclusiv gurmanzilor/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Începe o nouă ediție a Târgului de Crăciun, un eveniment destinat exclusiv gurmanzilor

Primăria Ploiești a pregătit o nouă surpriză ploieştenilor cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. În perioada 13-31 decembrie, în parcare aflată între Palatul Culturii și Parcul Toma Socolescu, va fi organizată o nouă ediție a Târgului de Crăciun, un eveniment destinat exclusiv gurmanzilor și iubitorilor de produse tradiționale românești.

Șuncă, șorici, tobă, cârnați, vin și țuică. Acestea sunt doar o parte dintre produsele din gastronomia tradițională pe care ploieștenii le vor putea achiziționa de la căsuțele care urmează să fie amplasate în Târgul de Crăciun. Totodată, în cadrul târgului vor exista și produse meșteșugărești, de artizanat sau handmade, realizate de artiști și creatori locali.  Deschiderea evenimentului va avea loc în data de 13 decembrie și va dura până la finele acestui an.

În cadrul Târgului de Crăciun din Ploiești vor fi prezenți un număr de 25 de producători și meșteșugari locali, iar evenimentul se va desfășura în parcare aflată între Palatul Culturii și Parcul Toma Socolescu.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/alunecare-de-teren-la-sinaia/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-barbat-luat-de-ape-cu…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor