logo
RNTV Live

Începe Marele Sezon al zâmbetelor la Ploiești Shopping City: atmosferă de Sărbători, concursuri cu premii și serviciu gratuit de împachetat cadouri

Afis campanie Craciun Ploiesti Shopping City_600x900px
Mihai Constantinescu

Ploiești Shopping City deschide Marele Sezon al zâmbetelor, sezonul zilelor pline de surprize și nenumărate motive de bucurie. Astfel, în perioada 1 – 24 decembrie, la cumpărături de 300 lei clienții primesc instant un voucher cadou și un zambet sub formă de sticker. Prin tragere la sorți, aceștia pot câștiga premii pentru și mai multe zâmbete trăite în familie: un Living de la Ikea (card cadou Ikea în valoare de 9000 de lei) sau un Smart TV Ultra HD Samsung. În plus, sticker-ul cu zâmbet și cod unic îi înscrie instant pe clienți în concursuri radio desfășurate zilnic în parteneriat cu Radio Prahova.

În zilele de 5 și 6 decembrie, ajutoarele Sfântului Nicolae, costumate anul acesta în ținute haioase de mimi, vin la Ploiești Shopping City să aducă copiilor zâmbete spontane și cadouri instant.

De asemenea, în perioada 5 – 24 decembrie, între orele 12.00 și 20.00,  centrul comercial pune la dispoziția cumpărătorilor un stand de împachetat cadouri. Serviciul, disponibil lângă biroul Info Point, este gratuit și asigură împachetarea a maximum 2 cadouri cumpărate din magazinele Ploiești Shopping City sau din hypermarket Carrefour Ploiești Shopping City. Fiecare cadou poate fi personalizat cu etichete unice care ne readuc aminte să zâmbim. Mai mult și mai des.

Mai multe detalii pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/   și pe pagina de Facebook.

 
romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor