Începe imunizarea copiilor. Unde se pot vaccina în Prahova?

Începe imunizarea copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 11 ani. Primele cabinete au fost deja amenajate la nivelul judeţului Prahova.

Potrivit datelor făcute publice prin intermediul Platformei naționale de programare pentru vaccinarea împotriva Covid-19, și în unele dintre centrele de vaccinare din Prahova au fost amenajate, distinct, și cabinete pediatrice, special pentru imunizarea copiilor cu vârsta între 5 și 11 ani. Este vorba despre centrele de vaccinare amenajate la: Sala de sport a Colegiului Național Alexandru Ioan Cuza din Ploiești, Casa Tineretului din Câmpina, Centrul Cultural din Vălenii de Munte, Sala de Sport a Școlii Gimnaziale ”George Enescu” din Sinaia, Sala Multifuncțională a Școlii Gimnaziale din Măneciu Pământeni, din comuna Măneciu, dar și despre centrul de vaccinare amenajat în Căminul Cultural din Corlătești, comuna Berceni.

Autoritățile au anunțat că, începând cu data de 26 ianuarie a.c., va începe și vaccinarea anti Covid-19 a copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani. Acestora urmează să le fie administrat numai vaccin Pfizer, în platforma RO-Vaccinare fiind configurate deja centrele unde se pot vaccina și copiii cu vârsta menționată.

De precizat că, încă din data de 13 ianuarie a.c., ora 17:30, este disponibilă posibilitatea de programare la vaccinare a copiilor cu vârsta cuprinsă între 5-11 ani, prin intermediul conturilor părinților sau ale reprezentanților legali, în platforma de programare fiind configurate, la nivel național, 219 cabinete de vaccinare pediatrice.

Vezi şi https://republikanews.ro/o-femeie-ucisa-intr-un-accident…/

Vezi şi https://republikanews.ro/foc-pus-intentionat-in-centrul…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *