logo
RNTV Live

Începe Festivalul International de Teatru “Toma Caragiu”/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Pregatiri intense pentru unul dintre cele mai importante evenimente din Ploiesti. Echipa Teatrului “Toma Caragiu” pune la punct ultimele detalii ale Festivalului International de Teatru “Toma Caragiu”, ajuns in acest an la cea de-a XII- a editie. Pe scenele celor doua sali, dar si in alte zone si spatii neconventionale, actori de renume vor juca in productii etalon ale scenelor romanesti si internationale. Evenimentul va dura o saptamana si va incepe pe 15 noiembrie.

Începe Festivalul International de Teatru “Toma Caragiu”

Selectia din acest an a pieselor prezente in cadrul celei de-a 12 a editii a Festivalului International de Teatru “Toma Caragiu” a fost extrem de riguroasa. Asa se face ca in urbea lui Nenea Iancu, pe scena teatrului ploiestean, a sectiei Imaginario, Casa de Cultura a Sindicatelor, dar si in alte spatii neconventionale vor urca actori ce vor interpreta roluri memorabile.

Actori precum Marian Ralea, Victor Rebenciuc, ori Mihai Bendeac vor urca pe scena in cele cinci zile de festival. Tocmai de aceea biletele s-au vandut intr-un numar mare, inca de la punerea lor in vanzare.  

Conducerea teatrului “Toma Caragiu” Ploiesti a tinut sa impacheteze evenimentul prin deschiderea acestuia cu o productie de teatru absurd, si tot o astfel de opera incheie cele cinci zile de festival.

Vor fi momente artistice si pe pietonala teatrului, dar si in cadrul berariei din vecinatate, unde va fi sustinut un concert de catre surorile Odagiu.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor