logo
RNTV Live

AVERTIZARE INFOTRAFIC: Aglomeraţie pe DN 1 PLOIEȘTI –BRAȘOV, JUDEȚUL PRAHOVA

DN1 AGLOMERATIE
Mihai Constantinescu

Aglomeraţie pe DN 1, în ultimeul week end de vară

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră pe sensul de urcare al DN1 București-Brașov sunt înregistrate valori ridicate de trafic, fiind formată coloană în mișcare între kilometrii 100 – 106, între localitătile Nistorești si Comarnic, județul Prahova.

De asemenea, aglomerație este și pe raza stațiunii Bușteni (tronsonul kilometric 130 -131 al DN1), pe ambele sensuri de deplasare.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Pentru DN 1 București – Ploiești – Brașov, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

– București – Autostrada A3 – Ploiești – Cheia – DN 1A Brașov;

– București – A1 – Pitești – Câmpulung – DN 73 Râșnov;

– București – DN 71 – Târgoviște – DN 72A – Câmpulung – DN 73 Râșnov;

– București – Târgoviște – DN 71 Sinaia.

Conducătorilor auto le este recomandat să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/politist-prahovean-amenintat-cu-moartea-de-un-puscarias-nu-este-prima-data-video/?fbclid=IwAR2y_b-Hl3ceJFaKD9EflGJYw-rat0r_ko-rFIqggC_lZ3TeiLFVyY_Kwrc

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/avertisment-anmurmeaza-trei-zile-de-caldura-insuportabila-prahova-este-si-ea-vizata/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor