logo
RNTV Live

Începe drumul Golgotei pentru mânjii Petrolului!

grigore
Cristian Anghelescu

După fastuoasa prezentare de aseară, noul Petrolul trece la treabă. Antrenorul Tavi Grigore a făcut un program de antrenamente flexibil, la ore acceptabile pentru a feri jucătorii de vipia acestor zile.

Iată ce a declarat coach-ul, în exclusivitate pentru RepublikaNews: “Am ales terenul de la Chițorani pentru primele ședințe de pregătire iar ora de debut a antrenamentului va fi 18:00! Asta din trei motive: unii dintre jucători termină serviciul în jurul orei 16:00 și vin la pregătire direct de acolo, poate se mai domolește și căldura asta nesuferită! Iar, al treilea motiv, noi am făcut cerere ca jocurile de <<acasă>> să le disputăm numai sâmbăta, de la ora 18:00! Vom mai onora și invitațiile de a ne pregăti la Valea Călugărească sau Berceni! Asta, de 4 ori pe săptămână! Oriunde sunt terenuri de calitate, vom merge să facem propagandă fotbalului, Petrolului! Mergem către antrenament cu un microbuz închiriat, vrem mai mult dar deocamdată ne rezumăm la posibilitățile existente! Același lucru este valabil și în cazul fotbaliștilor pe care ni-i dorim! Uitați, de exemplu Andrei Ciobanu ar vrea să vină la Petrolul dar conducerea echipei din Păulești refuză să ni-l dea! Nici Butufei nu este sigur al nostru, cei de acolo dorind trei fotbaliști de perspectivă din lot, de care și eu am mare nevoie! Este clar, oamenii au știut totul și încearcă să-și rezolve problemele de lot cât mai convenabil! Numai că niciunul dintre cei doriți nu-l vreau înstrăinat, valoarea și tinerețea lor chiar fiind de Petrolul! Vreau să lucrez cu calitate, nu cu cantitate! De aceea, din cei 30 și ceva de jucători din lot vreau să triez până la un număr de 20! Cu ei voi aborda competiția ce va debuta, pentru noi, la 20 august! Este bine să se știe că vineri, în Adunarea Generală a AJF Prahova, va fi oficializată şi înscrierea Petrolului ‘52 în primul eşalon judeţean. Un pas normal pe care-l dorim de bun augur! Vreau să profit de discuția cu dumneavoastră și să mai fac un apel către toți cei care ne pot ajuta, la acest moment: oameni buni, orice început în viață este greu! Poate că din puținul venit de la toți cei care simt ceva pentru sport, pentru Petrolul, vom ajunge să depășim inerentele clipe de derută ale debutului! Vă promitem că recunoștința va fi înzecită și că echipa va putea, în condiții optime de pregătire și joc, să ajungă acolo unde-i este locul!” a încheiat antrenorul Petrolului, Octavian Grigore.

 

DONAŢII PENTRU NOUL PETROLUL!

*În contul A.S. PETROLUL 52 la ALPHA BANK PLOIEŞTI

Cont LEI: RO60BUCU1812235339171RON

Cont EURO: RO62BUCU1811215949773EUR

Cod SWIFT: BUCUROBU

*Cont PAYPAL: alaturidepetrolul@gmail.com

sursă foto:gsp.ro

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor