Începe campania Marea Debarasare. Scapă şi tu de electrocasnicele care nu-ţi mai fac trebuinţă!

Primăria Ploieşti te premiază dacă scapi de vechiturile din casă

Dacă ai un frigider vechi, nefuncţional sau un televizor care ocupă spaţiu inutil din casa ta, atunci alătură-te şi tu campaniei „Marea Debarasare”, care se desfăşoară în perioada 05 – 12 DECEMBRIE 2016 cu sprijinul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești. Campania este realizată în colaborare cu operatorul de salubritate (ROSAL GRUP) care va colecta deşeurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) de la cetăţeni în vederea gestionării ecoraţionale (tratare, reciclare, neutralizare).

Cetăţenii care posedă echipamente electrice şi electronice uzate (grele sau de mari dimensiuni), nefuncţionale, degradate pot scăpa de acestea printr-un simplu apel la numerele de telefon:

  • 0244-541071 int. 114 – Biroul Protecţia Mediului;
  • 800.884 – Dispeceratul Primăriei.
cel mai verde complex reziential

Cetăţenii participanţi la campanie sunt automat înscrişi în cadrul tombolei “Scoate deşeurile din casa ta!” ce se va desfăşura miercuri 14 decembrie 2016 începînd cu ora 12.00 la parterul complexului Winmarkt Grand Center.

Premiile tombolei sunt în valoare totală de 2000 RON, acestea fiind oferite de Asociaţia ROREC. Regulamentul tombolei este disponibil pe http://rasp.ro/files/bpm/2016/evenimente/MD-iun/reg-scdct2016-2017.pdf .

Programul campaniei:

Cetăţenii pot anunţa de luni până joi în intervalul 08.00 – 17.00, intenţia de participare la numerele de telefon de mai sus, enumerând echipamentele de care doresc debarasarea şi datele de contact.

Personalul Biroului Protecţia Mediului din cadrul RASP Ploieşti va emite Adeverinţa de predare – primire a deşeurilor, care va fi utilizată de operator în procesul de ridicare a acestor deşeuri de la cetăţeni.

Cetăţenii care au echipamente electrice şi electronice de mici dimensiuni sunt aşteptaţi la Centrul Municipal de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice din strada Ciprian Porumbescu.

foto cu caracter ilustrativ

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here