logo
RNTV Live

Încep simulările examenelor de admitere la medicină

stetoscop
Borcea Bianca

În luna mai a acestui an Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină Dentară și Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină si Farmacie “Carol Davila” vor susține simularea examenului de admitere. 

La Facultatea de Medicină înscrierile pentru susținerea simulării examenului de admitere se pot face în perioada 20 martie – 3 mai, iar simularea se va ține pe data de 27 mai. Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB) a anunțat că taxa examenului din acest an este de 180 de lei, iar înscrierea se poate face pe site-ul simulare.ssmb.ro Aceștia au pregătit si câteva surprize pentru elevii care participă la simulare, toți elevii sunt așteptați la 𝐔𝐌𝐅𝐂𝐃 𝐒𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭𝐬’ 𝐅𝐚𝐢𝐫 după finalizarea simulării, în intervalul orar 13:00-18:00, la Facultatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” – Bd. Eroii Sanitari, nr. 8. (https://www.instagram.com/reel/CqBYTVhIcPj/?igshid=YmRhY2Q4MGU=)

Și Facultatea de Medicină Dentară a deschis înscrierile pentru susținerea simularii examenului de admitere. Înscrierile se fac pana pe 23 aprilie, iar simularea se va susține pe data de 6 mai. Înscrierea se poate face pe site-ul Ligii Studenților la Medicină Dentară din București. (https://www.instagram.com/p/CpQlHOooV0L/?igshid=YmRhY2Q4MGU=) 

Tematica examenelor de admitere la facultățile de medicină dentară și medicină generală este aceeasi, viitorii studenți pot participa la ambele simulari pentru a-și verifica cunoștințele. 

Facultatea de Farmacie va susține anul acesta simularea examenului de admitere pe 7 mai, înscrierea se realizeaza în perioada 13 martie – 14 aprilie. În perioada 17-21 aprilie participantii vor plăti taxa de 100 de lei aferentă susținerii simulării. Înscrierile se fac pe site-ul Societății Studenților în Farmacie București.(https://www.instagram.com/p/CpvTxtfImZ5/?igshid=YmRhY2Q4MGU=)

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor