logo
RNTV Live

De la ce a pornit incendiul de la Breaza în urma căruia un om a fost la un pas de moarte/ UPDATE

incendiu-dumbrveti
Mihai Constantinescu

Incendiul de la Breaza în urma căruia un om a fost la un pas de moarte a pormit de la fumatul în timpul somnului. Este concluzia la care au ajuns pompierii după ce au lichidat incendiul şi au salvat un om de la moarte.

Vă reamintim că bărbatul în vârstă de 60 de ani a suferit arsuri grave pe aproximativ 45 % din suprafața corporală în urma incendiului care a cuprins locuința în care se afla.

Alarma s-a dat luni, în jurul orei 19:09 pe strada Republicii din localitatea Breaza. La fața locului au fost mobilizate operativ 3 autospeciale de stingere, 1 autoscară și 1 ambulanță. L

a sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta într-un dormitor, pe o suprafață de aproximatuv 12 mp cuprinzând obiectele de mobilier și mai multe textile.

Pompierii au scos din dormitorul plin de flăcări o victimă cu arsuri și aflată în stop cardio-respirator. Victima a fost resusciatată favorabil, ulterior a fost transporatată la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiul Ploiești.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/angajatii-serviciului-de…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/proiecte-importante-pentru…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor