logo
RNTV Live

Incendiu la fermă, o hală de furaje mistuită

Incendiu-violent-la-Piata-16-Februarie-din-Bucuresti.-Pompierii-intervin-la-fata-locului-FOTO
Andrei-Vlăduț Gușter

Duminică dimineața, în localitatea Tutova din Vaslui, a izbucnit un incendiu puternic într-o hală pentru depozitarea furajelor situată în curtea unei ferme de păsări.

La fața locului, au intervenit pompierii detașamentului din Bârlad, cu două autospeciale de stingere şi echipaje specializate. Potrivit pompierilor, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Marius Stanciu: „La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta într-o hală pentru depozitarea furajelor, masă vegetală uscată şi concentrate, existând pericol de propagare la halele din apropiere. Curentul electric nu era întrerupt, astfel că, pompierii au procedat la deconectarea de la reţeaua de electricitate.

După aproximativ o oră şi jumătate incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Au ars ori s-au degradat aproximativ patru tone de masă vegetală uscată şi trei tone de concentrate, respectiv 30 de metri pătraţi acoperiş din plăci de azbociment. De asemenea, a fost degradat un tablou electric. Au fost salvate halele de păsări, aproximativ patru tone de masă vegetală uscată şi şapte tone de furaje concentrate.”

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor