logo
RNTV Live

Incendiu într-un apartament din Buzău: femeie decedată

f9396699-dfe0-46f7-ad7d-4fe68a0c98cb
Andrei-Vlăduț Gușter

Joi, într-un apartament din Buzău, o femeie şi-a pierdut viaţa, iar o alta a suferit arsuri de gradul II în urma izbucnirii unui incendiu, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău.

La scurt timp după semnalarea autorităților, la fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale de stingere care au preluat persoana rănită pentru a fi transportată la spital.

ISU Buzău: „Pompierii au fost solicitaţi să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament din municipiul Buzău. Pompierii au ajuns de îndată la fata locului unde au constatat că incendiul se manifesta generalizat la locuinţă, evacuând din incinta apartamentului o persoană cu arsuri.

În interiorul locuinţei a fost găsită o persoană de sex feminin decedată (carbonizată). Prima persoană evacuată a fost salvată de pompieri, este în viaţă, suferind arsuri de gradul II la nivelul feţei şi intoxicaţie cu fum.”

Mai mulţi locatari din bloc s-au autoevacuat în urma incendiului.

„S-au autoevacuat şase persoane din bloc şi se acţionează pentru evacuarea celorlalte persoane şi lichidarea incendiului. În acest moment se acordă ingrijiri medicale persoanei salvate, concomitent cu acţiunile de localizare şi lichidare a incendiului”, este precizat în comunicatul ISU Buzău.

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor