În municipiul Giurgiu, un incendiu violent a distrus o casă și un adăpost de animale, cel mai probabil din cauza unui burlan de fum deteriorat.

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu în urma unui incendiu izbucnit la o casă din strada Portului. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere, o cisternă şi o ambulanţă SMURD. Când au ajuns pompierii, clădirea şi adăpostul animalelor ardeau, atât la nivelul acoperişului, cât şi în interior”, a transmis ISU Giurgiu.

Din fericire, câţiva viţei care se aflau în adăpostul de animale au fost evacuaţi de către persoana care îi avea în grijă până la sosirea pompierilor.

Incendiul a afectat acoperișul clădirii pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați, provocând distrugerea materialelor textile, a bunurilor dintr-o încăpere, precum și a unei cantități de aproximativ cinci sute de kilograme de lemn. De asemenea, pereții și tavanele locuinței au suferit deteriorări în urma evenimentului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *