logo
RNTV Live

Incendiu devastator azi-noapte, în Prahova/ VIDEO

Erika Stoica

Incendiu devastator azi-noapte, în Prahova.

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Vălenii de Munte au avut au intervenit azi-noapte, în jurul orei 03.00 pentru stingerea unui incendiu în localitatea Izvoarele.

La locul indicat s-au deplasat echipajele de pompieri cu 3 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta la nivelul unei case, la un atelier de mobila și la anexele gospodărești, pe o suprafață de aproximativ 300 mp, fără posibilități de extindere la vecinătăți.

Pompierii au depus eforturi pentru localizarea incendiului și au reușit să îi limiteze puterea de ardere și de propagare, suprafața afectată de flăcări fiind în acest moment de aproximativ 400 mp.

Proprietarii au suferit atacuri de panica și au fost asistati de către echipajul SMURD, însă au refuzat transportul la spital.

S-a stabilit drept cauză probabilă de incendiu efectul termic al curentului electric determinat de existența unui conductor electric defect sau neizolat corespunzător față de materiale combustibile.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor