logo
RNTV Live

Incendiu de vegetaţie uscată la Breaza. Pompierii intervin pentru lichidarea focului

Incendiu vegetaţie uscată
rnews

Un incendiu de vegetaţie uscată a izbucnit în Breaza, cartier Nistoreşti, focul extinzându-se pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi. Un echipaj de pompieri s-a deplasat la faţa locului şi intervine acum pentru lichidarea incendiului. Conform spuselor celor de la ISU, din fericire, flăcările nu pun mari probleme şi nu există riscul de extindere a acestora.

Nu este prima solicitare pentru stingerea incendiilor de vegetaţie , motiv pentru care, ISU Prahova atrage atenţia oamenilor cu privire la respectarea măsurilor de prevenire a incendiilor pe timpul igienizării terenurilor de resturi vegetale. Şi asta pentru că, nerespectarea măsurilor specifice de efectusre a arderilor de mirişti, vegetaţie uscată şi resturi vegetale poate avea consecinţe grave asupra comunităţii prin pierderi de vieţi omeneşti, producerea de pagube materiale şi afectarea mediului înconjurător.

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor