logo
RNTV Live

Încă un elev a ajuns în arestul poliţiei după ce şi-a bătut profesorul în timpul orei de curs

Încă un elev a fost arestat după ce şi-a bătut cu cruzime dascălul/ sursă foto Click
Mihai Constantinescu

Încă un elev a fost arestat după ce şi-a bătut cu cruzime dascălul

Încă un elev a ajuns în arestul poliţiei după ce şi-a bătut profesorul în timpul orei de curs.

De data acesta este vorba despre un băiat în vârstă de 16 ani de la  liceului „Virgil Madgearu” din Constanța. A fost reţinut ieri pentru 24 de ore după ce l-a bătut pe profesorul său chiar în timpul orei. Acesta s-a luat la ceartă cu dascălul şi într-un exces de furie a sărit la profesorul său cu pumnii, l-a lovit, iar apoi a părărsit clasa şi s-a dus acasă.

Adolescentul este cercetat pentru loviri și alte violențe asupra unui cadru didactic precum și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astăzi va fi prezentat procurorilor care trebuie să decidă cum va fi continuată ancheta, fiind vorba de un minor, notează Europa FM.

Un caz asemănător s-a petrecut şi în Teleorman. În acest caz furia unui repetent  a căzut asupra unei profesoare de civică. Elevul are 16 ani şi este clasa aVII-a .Totul a fost filmat.

AICI FILMAREA https://portal.republikanews.ro/repetentul-care-si-batut-si-umilit-profesoara-fost-arestat-imagini-socante/

Minorul apare alături de alți doi elevi agresând-o și umilind-o pe profesoara de Cultură Civică.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor