logo
RNTV Live

Încă o amânare în procesul Kovesi-Antena 3

kovesi
Ciprian Radu

Curtea de Apel Ploiești, pe rolul căreia se află procesul intentat de procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, postului de televiziune Antena 3 și mai multor jurnaliști, a acordat, miercuri, un nou termen în dosar, pe 31 mai.

Decizia a fost luată ca urmare a unei cereri de intervenție accesorie depusă de jurnalistul Răzvan Savaliuc în favoarea sa din partea firmei care deține site-ul Lumea Justiției, conform căreia orice sancțiuni i s-ar aplica lui s-ar răsfrânge asupra site-ului la care el este senior editor.

Avocatul Antena 3 a cerut termen pentru a lua la cunoștință. De partea cealalată,  avocata șefei DNA a arătat că este inadmisibilă cererea în acest stadiu procesual însă instanța a precizat că are obligația de a pune în discuția părților orice cerere și a acordat termen la data de 31 mai pentru ca celelalte părți să ia la cunoștință conținutul ei, notează AGERPRES.

Procesul Kovesi-Antena 3 se află în faza de recurs. Pe 16 octombrie 2015, Tribunalul București a decis ca postul Antena 3, jurnaliștii Mihai Gâdea, Radu Tudor, Răzvan Savaliuc, Bianca Nae și analistul Mugur Ciuvică să plătească în solidar daune morale în valoare de 250.000 de lei procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, pentru o serie de afirmații la adresa ei făcute în emisiunea “Sinteza zilei” din 19 iunie 2014.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor