logo
RNTV Live

Încă există oameni cu suflet! Mobilizare exemplară pentru cei cinci frătiori părăsiți de mama lor/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Încă există oameni cu suflet! Mobilizare exemplară pentru cei cinci frătiori părăsiți de mama lor

Poveste celor cinci frățiori din comuna prahoveană Tătaru, părăsiți de doi ani de mamă, a impresionat mii de oameni care au donat bani, îmbrăcăminte, jucării și mâncare. Din donațiile generoase, voluntarii au început să refacă locuința micuților. În doar trei săptămâni s-au montat acoperișul și ferestrele, iar acum se lucrează la interior. Primarul comunei supraveghează lucrările și își dorește ca frațiorii să aibă un Crăciun de poveste în noua casă.

Încă există oameni cu suflet! Mobilizare exemplară pentru cei cinci frătiori părăsiți de mama lor

În urmă cu trei săptămâni, primarul comunei Tătaru, împreună cu un ONG, cereau ajutor pentru cinci frățiori părăsiți de mamă care locuiau în condiții greu de imaginat. În două camere mici și insalubre, în care ploua și era frig, micuții se înghesuiau împreună cu tatăl și bunica paralizată.

Murdari și flămânzi, Alin, Andrei, Eugen, Ana – Maria și Ionuț, nu și-au pierdut zâmbetul și nici credința în Dumnezeu.

El este  Alin și are 11 ani. Dorința lui a fost auzită. Un ONG s-a implicat și a demarat o campanie pentru copiii din Tătaru. Povestea lor a impresionat mii de oameni, așa că s-au strâns bani, dar și haine, mancare și jucării. Cu ajutorul voluntarilor s-a trecut la refacerea locuinței, iar lucrările avansează rapid, în ciuda problemelor.

În acest moment se lucrează la interior, iar Ionuț Popa, primarul comunei, trece zilnic să vadă cum evoluează lucrurile.

Cei care vor să contribuie pentru ca cei cinci copii să aibă primul lor Crăciun adevărat,  au la dispoziție următoarele conturi bancare:

Asociația Povești cu zâne și cu zmei:

IBAN Banca Românească

Lei: RO11BRMA0999100093268115

Euro: RO11BRMA0999100096596573

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor